Stockholm Design Week

Rikall Norge var tilstede under Stockholm Design Week hos Moods Studio. I to dager hadde vi eventer med demonstrasjon av V-Zug sin kombidamp, Combi-Steam XSL.

IMG_7016 IMG_7017

Kombidamp fra V-Zug har en rekke fantastiske program og funksjoner. Vi viste bla. fram skånsom steking, bakeautomatikk og regenerering under demoene.

Skånsom steking er et program for langtidsteking av kjøtt. Vi brukte en ytrefilet av storfe som vi hadde i ovnen i 2 timer og 30 min og valgte 58 grader temperatur på kjøttet. Fordelen med skånsom steking kontra andre måter å steke kjøtt på er at det garantert gir perfekt resultat hver eneste gang. Det er heller ikke snakk om en kjernetemperatur på kjøttet, men hele kjøttet har samme temperatur og farge.

IMG_7018 IMG_7020

Vi laget også butterdeigsruller med spekeskinke og philadelphia og en dessert versjon med mørk sjokolade. Dette ble gjort på automatikkprogrammet bakeautomatikk, da forteller du bare hva du har i ovnen fra en forhåndsinnstilt meny og ovnen velger tid, temperatur og evt. fuktighet. Vi valgte medium bruning og resultatet ser du under.

IMG_7022 IMG_7023