Fra messen i Milano

På messen i Milano viste våre leverandører en rekke nyheter. Fra Fhiaba fikk vi se de nye kjøleskuffene i bredde 60 cm, 75 cm og 90 cm. I tillegg viste de nye vinskap under benk, både for møbelfront og med stålfront. I tillegg lanserte de flere standarfarger på kjøleskapene, bl.a. bronsefarget.
Barazza viste flere nye koketopper med integrert ventilasjon, også gasstopper, med ventilasjon i midten eller med ventilasjon i bakkant. Fulgor-Milano var den leverandøren med flest nyheter, bl.a. en ny Sofia komfyr i bredde 122 cm. De viste også to nye design på ovner, Cluster design og Urbantech. Flere av leverandørene våre lanserer også blastchiller, et produkt som kan brukes både til hurtiginnfrysning av mat, samt til langtidssteking av kjøtt. Fra Steel-Cucine fikk vi se en ny komfyr med integrert ventilasjon i bakkant av koketoppen. De viste også den nye induksjonstoppen som kommer på komfyrene hvor det er fleksisoner på høyre side.

Falmec viste mange nye ventilatorer og koketopper med ventilasjon. Du kan se alle nyhetene i
vedlagt link, Falmec nyhetsavis

Bilder fra messen.