Produkter

Fhiaba
Italiensk produsent av kjøleskap, fryseskap og vinskap. Kvaliteten og produktsortimentet er blant de beste på markedet.
Produsenten bak Fhiaba har siden 1970 produsert kjøleprodukter for det profesjonelle markedet og begynte i 2004 også å produsere produkter for husholdningsmarkedet. Kvaliteten på produktene er den samme som for de profesjonelle produktene fra samme leverandøren. Fhiaba nettside.

Barazza
Italiensk produsent av ovner, komfyrer, ventilatorhetter og vasker. De lager også benkeplater i stål, som kan lages med mange forskjellige profiler og med koketopper og vasker som kan helsveises i benkeplaten. Barazza nettside.

V-Zug
Sveitsisk produsent av hvitevarer. Mest kjent for sin unike combidamp med patenterte funksjoner. Levere et fullt sortiment med produkter. Fabrikken er over 100 år gammel men startet eksport for bare få år siden. De er markedsleder i Sveits med en markedsandel på ca 50%. V-Zug nettside.

Fulgor-Milano
Fabrikken levere et fullsortiment i innbyggingsprodukter til kjøkken. De har et stort utvalg av koketopper, spesielt gasstopper og kombinasjonstopper. Fulgor-Milano nettside.

Concept Swiss
Sveitsisk produsent av induksjonstopper med innebygget ventilasjon. De har de største sortimentet av koketopper med ventilasjon på markedet, en modell med rundt avsug og flere modeller med avlangt avsug, mellom kokesonene eller med avsug i bakkant av kokesonene. Concept Swiss produkter.

Falmec
Falmec levere et komplett sortiment i ventilatorer, takventilatorer, benkeventilatorer og ventilatorer for vegg eller takmontering. Siste tilskudd i sortimentet er benkeventilator for montering mellom eller på sidene av koketoppen. Disse ventilatorene leveres med motorer fra 1000m3 til 1500m3 kapasitet. Vi har solgt Falmec i Norge i 5 år og du finner produktene utstilt hos en rekke forhandlere. Falmec nettside.

Steel-Cucine
Steel leverer et flott sortiment i komfyrer i bredder fra 70 cm til 120 cm. Komfyrene kan leveres både med multifunksjonsovn eller dampovn. De leverer også innbyggingsprodukter, koketopper, gasstopper, ventilatorhetter og kjøleskap. Flaggskipet i kjøleskapsserien er det flotte PRO48, et skap utført i rustfritt stål både utvendig og innvendig. Steel-Cucine tilbyr også et flott sortiment i kjøkkenskap i stål. Skapmodulene leveres i samme design som noen av komfyrseriene. De har også et stort sortiment i gassgriller for utebruk. Steel-Cucine nettside.

Plantui
Plantui er små urtepotter med automatisk vanning og belysning. Dyrk dine egne urter på kjøkkenet og ha tilgang til friske urter.

Everhot
Everhot er en elektrisk varmelagringskomfyr som enkelt plugges i en 13 amp stikkontakt. Den trenger ingen pipe/skorstein eller betongfundament. Med et størrelsesutvalg fra 60cm til imponerende 150cm passer Everhot enkelt inn sammen med resten av kjøkkenet. Den tilbyr full kontroll og tilpasning til moderne matlagingsmetoder, til og med baking og vinteroppvarming slik som en tradisjonell komfyr. Everhot er en ekte varmelagringskomfyr designet for matlaging og oppvarming av rommet. Grillellement i full bredde i den øvre ovnen kommer som standard og er én av mange fordeler Everhot har over andre sammenlignbare komfyrer. På toppen av alt bruker Everhot i gjennomsnitt under halvparten så mye energi sammenlignet med de fleste andre tradisjonelle komfyrer.

Viktig å vite om hvitevarer på det norske markedet.
Siljander AS leverer alle produkter tilpasset det norske markedet. Dvs at alle gasskomfyrer leveres med dyser til LPG. Mange andre leverandører leverer produkter som ikke er tilpasset til vårt marked og det påløper ofte store kostnader til installasjon.